Echipa noastra de profesionisti in domeniul investitiilor va fi alaturi de tine la fiecare pas. Oferim investitorilor acces la Bursa de Valori Bucuresti, la pietele de capital internationale, accesul la o multitudine de informatii, instrumente si la intreaga gama de servicii.

Descoperim impreuna care este toleranta ta la risc si ce asteptari legate de randament ai, putand stabili alaturi de noi instrumentele financiare care se potrivesc obiectivelor tale investitionale si un plan pentru atingerea acestora. Echipa noastra experimentata iti asculta intrebarile si-ti ofera raspunsuri prompte legate de instrumentele financiare tranzactionate pe piata de capital pentru care vei opta: actiuni, obligatiuni, titluri de stat, unitati de fond si drepturi, produse structurate, Exchange Traded Funds (EFT), certificate, warranturi etc

Platformele noastre de tranzactionare, ESTtrade si ArenaXT, iti ofera acces la un mecanism securizat care permite introducerea de ordine, vizualizarea cotatiilor in timp real pe piata BVB, accesul la o multitudine de informatii si instrumente care sa faca luarea deciziei mai usoara.

Suntem permanent atenti la nevoia de informare a clientilor nostri si punem la dispozitia lor numeroase rapoarte individuale, precum rapoarte de confirmare a tranzactiilor, depunere/ retragere solduri disponibile, depunere dividende, depuneri de actiuni ca urmare a majorarilor de capital, comunicate emitenti din portofoliu si stirile zilnice.

Pentru a incepe tranzactionarea prin intermediul societatii noastre puteti sa va deschideti un cont de tranzactionare asistat sau un cont online.

Te rugam sa consulti Documentul de prezentare ESTINVEST, sa citesti contractul si anexele, sa ne adresezi intrebarile tale sau sa ne soliciti detalii.

Prin noi investiti in viitor!