Ne mandrim cu calitatea profesionala a angajatilor nostri, oferim conditii de tranzactionare transparente si suport dedicat tuturor clientilor, atat celor ce sunt la inceput de drum, precum si celor cu experienta pe piata bursiera. Ne ghidam clientii spre a realiza un plan de economisire prin investitii, ajutandu-i sa acumuleze in timp un portofoliu diversificat.

Multe firme de brokeraj sunt interesate doar de un singur lucru: numarul de tranzactii. Noi vrem sa fim cei mai buni nu cei mai mari.

ESTINVEST a reusit sa demonstreze investitorilor ca achizitia de valori mobiliare poate aduce randamente superioare depozitelor bancare, cresterile anuale ale valorii indicilor sau randamentul dividendelor oferite de unele companii listate depasind de cele mai multe ori  randamentele altor forme de invesitii, pe termen mediu si lung. 

Construind relatii de lunga durata, dorim sa fim un partener complet, iar clientii nostri stiu ca succesul lor este obiectivul nostru.

Misiunea noastra este sa crestem nivelul de educatie financiara in randul populatiei, sporind increderea investitorilor in deciziile lor, reusind astfel sa ridicam calitatea vietii prin independenta financiara.

Asteptam cu nerabdare sa fim parte a succesului tau!