SSIF ESTINVEST este societate de brokeraj fondata in anul 1995, odata cu reluarea pietei moderne de capital din Romania, fiind independenta si avand actionariat autohton. Construita pe principii solide, oferim servicii performante si complete, transparenta totala, stabilitate, iar etica profesionala este  definitorie.

Inca de la infiintare, actionarii societatii si-au propus sa fie parte a unui domeniu dinamic al economiei romanesti: investitiile la bursa. Formand o echipa tanara si ambitioasa, cu o buna pregatire profesionala, am oferit investitorilor acces la servicii si instrumente care de-a lungul timpului au adus numeroase satisfactii financiare.

Am ajuns sa fim una dintre cele mai active societati de pe piata de capital romaneasca, suntem intotdeauna in masura sa ne deservim clientii la cele mai inalte standarde si continuam sa crestem datorita increderii si relatiilor excelente cu clientii nostri.

ESTINVEST este autorizata prin Decizia nr. 2668/05.08.2003 (Nr. Registru Public PJR01SSIF/390040/24.05.2006) de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, care a fost transformata in Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sector Instrumente si Servicii Financiare. Fata de momentul infiintarii capitalul social al firmei a crescut treptat, fiind in prezent 5.400.000 lei.

Suntem membru fondator a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), al Asociatiei Brokerilor si a Fondului de Compensare a Investitorilor.

Prin noi investiti in viitor!