ESTINVEST S.A. este o firma dinamica, cu un personal ambitios, avand o buna pregatire profesionala. Succesul nostru, ca si cel al clientilor nostri, se bazeaza pe calitatea oamenilor si a ideilor lor.

Echipa noastra este cea mai valoroasa resursa pe care o detinem. Efortul brokerilor se concretizeaza adesea in cele mai bune rezultate si obtinerea randamentelor superioare este o parte integranta a culturii noastre. Echipa nostra ampla raspunde tuturor cerintelor informationale oferind suport atat celor aflati la inceput, cat si celor experimentati, indiferent de tipul de cont si valoarea portofoliului.

Structura organizatorica a ESTINVEST S.A., reflectata de organigrama, respecta reglementarile ASF/CNVM si asigura buna functionare a societatii.

Activitatea de brokeraj presupune un contact direct cu investitorii, din acest motiv societatea noastra dispune de una dintre cele mai extinse retele teritoriale; pentru detalii acceseaza reteaua.

Consiliul de administratie al societatii este unul cu experienta vasta in domeniul financiar, membrii fiind: Petrica TUDORAN – presedinte, Elena NICOLAE – membru si Valentin SIMULESCU – membru.

Echipa executiva este coordonata de doi conducatori autorizati de ASF: Ovidiu-Lucian ISAC – director general si Marian LUPU – director general adjunct.

Pentru a ne cunoaste acceseaza Echipa Estinvest.

Prin noi investiti in viitor!