Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Despre Estinvest > Istoric > Rezultate financiare > Actionari > Echipa

DESPRE ESTINVEST  

S.S.I.F. ESTINVEST S.A. Focsani este o societate cu capital integral romanesc specializata in intermedierea valorilor mobiliare, autorizata de CNVM, furnizand intreaga gama de servicii de investitii financiare, atat pentru clienti individuali cat si pentru cei institutionali. Forma juridica a ESTINVEST este SOCIETATE PE ACTIUNI.

De la infiintare, in 1995, firma noastra a crescut continuu, devenind astazi una dintre cele mai active de pe piata de capital romaneasca. ESTINVEST S.A. este membru al Bursei de Valori Bucuresti, Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu si membru al Asociatiei Brokerilor. Capitalul social al firmei a crescut de la 66 milioane lei vechi la infiintare la 5.400.000 RON astazi, adaptandu-se permanent la noile cerinte ale pietei de capital romanesti, aflata in plina dezvoltare.

ESTINVEST S.A. este o firma dinamica, cu un personal tanar si ambitios, avand o buna pregatire profesionala. Succesul nostru, ca si cel al clientilor nostri se bazeaza pe calitatea oamenilor si a ideilor lor.
Membrii Consiliului de Administratie sunt D-l Petrica TUDORAN - presedinte, D-na Elena NICOLAE - vicepresedinte si D-l Valentin SIMULESCU - membru, iar cei ai conducerii executive sunt D-l Lucian Ovidiu ISAC  Director General, D-l Marian  LUPU Director  Adjunct, D-na Tatiana ISAC Director Economic, D-l Chiriac Marcel MURGOCI Director Operatiuni, D-na Emanuela BODAS, Director Comercial, D-na Odette Silviana SIMULESCU, sef CCI, toti cu o inalta pregatire si experienta pe piata de capital romaneasca.
Structura organizatorica a ESTINVEST S.A., reflectata de organigrama, respecta reglementarile CNVM si asigura buna functionare a societatii.

 
   
 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Sibiu Stock Exchange
www.sibex.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.