Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Despre Estinvest > Istoric > Rezultate financiare > Actionari
> Echipa > Petitii

DESPRE ESTINVEST  

DATE DE IDENTIFICARE SSIF-Societatea de servicii de investitii financiare - S.S.I.F ESTINVEST S.A. cu sediul in Focsani, str. Republicii nr. 9, jud. Vrancea, tel. 0237/238900,fax. 0237/237471, e-mail: esin@estinvest.ro, inregistrata la Registrul Comertului Vrancea sub nr. J39/663/1995, cod unic de inregistrare 8017326, cont Banca Transilvania Sucursala Focsani, autorizata prin Decizia nr. 1947/15.10.2007 de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, , care a fost inglobata in Autoritatea de Supraveghere Financiara, Sector Instrumente si Servicii Financiare, cu sediul in Bucuresti, Spaiul Independentei nr. 15, sector 5 Serviciul Protectia Investitorilor - tel.: 021 6596 308 , e-mail office@asfromania.ro, nr. de inscriere in Registru C.N.V.M. PJR01SSIF/390040, cod operator date personale nr. 4284, reprezentata legal prin Tudoran Petrica, Presedinte C.A

De la infiintare, in 1995, firma noastra a crescut continuu, devenind astazi una dintre cele mai active de pe piata de capital romaneasca. ESTINVEST S.A. este membru al Bursei de Valori Bucuresti, Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu si membru al Asociatiei Brokerilor. Capitalul social al firmei a crescut de la 66 milioane lei vechi la infiintare la 5.400.000 RON astazi, adaptandu-se permanent la noile cerinte ale pietei de capital romanesti.

ESTINVEST S.A. este o firma dinamica, cu un personal tanar si ambitios, avand o buna pregatire profesionala. Succesul nostru, ca si cel al clientilor nostri se bazeaza pe calitatea oamenilor si a ideilor lor.
Membrii Consiliului de Administratie sunt D-l Petrica TUDORAN - presedinte, D-na Elena NICOLAE - vicepresedinte si D-l Valentin SIMULESCU - membru, iar cei ai conducerii executive sunt D-l Lucian Ovidiu ISAC  Director General, D-l Marian  LUPU Director  Adjunct, D-na Tatiana ISAC Director Economic, D-l Chiriac Marcel MURGOCI Director Operatiuni, D-na Emanuela BODAS, Director Comercial, D-na Florentina STANCIULESCU, RCCI, toti cu o inalta pregatire si experienta pe piata de capital romaneasca.
Structura organizatorica a ESTINVEST S.A., reflectata de organigrama, respecta reglementarile ASF/CNVM si asigura buna functionare a societatii.

 
   
 
Asistenta Site

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare legate de site si tranzactionarea online nu ezitati sa ne contactati la
tel: (0237)221804 sau email:contact@estinvest.ro
persoana de contact: Ica Surcel

 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Sibiu Stock Exchange
www.sibex.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.