Stimate client,

Tranzactionarea pe piata de capital oferita de ESTINVEST in calitate de societate de servicii de investitii financiare implica prelucrarea datelor dvs cu caracter personal necesare pentru: actualizarea contului de client, lansarea ordinelor si executarea tranzactiilor, trimiterea extraselor de cont, vizualizarea portofoliului dvs, procesarea operatiunilor financiare, transmiterea informarilor/ notificarilor de orice fel legate de serviciile asigurate, raspunsul la solicitarile dvs.

Prelucrarea datelor dvs cu caracter personal este bazata pe Contractul dintre parti si/sau indeplinirea obligatiilor legale, in scopul bunei gestionari a serviciilor furnizate.

Pentru detalii despre cum protejam datele personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului General European pentru Protectia Datelor (GDPR) ce a intrat in vigoare la 25 Mai 2018, click AICI.

ESTINVEST a luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea si securizarea datelor dvs pe care le pastram in siguranta, in vederea cresterii nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Investitiile bursiere necesita accesul investitorilor la informatiile de ultima ora referitoare atat la emitentii tranzactionati (cotatii, comunicate, stiri, oferte etc), la instrumentele financiare disponibile cat si la principalele evenimente cu impact asupra domeniului financiar-bancar, climatului economic si politic. ESTINVEST va faciliteaza accesul la informatii cat mai complete si permanent actualizate pentru ca serviciile noastre de intermediere financiara sa fie la cele mai inalte standarde si sa raspunda asteptarilor si nevoilor dvs.

Daca aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ni le adresati!