Va anuntam ca incepand de miercuri, 15 iulie 2020, ESTINVEST va ofera posibilitatea de a achizitiona titluri de stat pentru populatie in lei, in cadrul programului Fidelis, care vor fi listate automat la Bursa de Valori Bucuresti, avand maturitati de 2 si 4 ani pentru moneda nationala.

Dobanzile anuale oferite la titlurile de stat in lei sunt de 4% pentru scadenta de doi ani si 4,5% pentru scadenta la patru ani. Aceste dobanzi acordate peste nivelul actual al pietei scad riscul investitional pana la maturitate si ofera oportunitatea lichidarii imediate si cu minimum de costuri pentru populatie in cazul unor nevoi imediate prin vanzarea acestora pe piata secundara.

Oferta de titluri de stat din cadrul programului Fidelis se deruleaza in perioada 15 iulie – 7 august 2020.
Subscrierea intitiala a titlurilor nu este comisionata de catre ESTINVEST iar veniturile obtinute, atat din dobanzi, cat si din castigurile de capital aferente acestor titluri de stat sunt neimpozabile.

Valoarea nominala a unui titlu de stat este de 100 de lei pentru emisiunea in lei, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei. In emisiunea de titluri de stat Fidelis pot investi persoanele fizice rezidente si nerezidente cu varsta de peste 18 ani pana la data inchiderii Ofertei, inclusiv.

Prospectul de baza si termenii finali ai emisiunilor pot fi consultati pe site-urile www.mfinante.ro si www.bvb.ro

Va stam la dispozitie pentru a va oferi mai multe detalii, accesand sectiunea Contact!