In fiecare zi ai sansa sa inregistrezi profit la bursa, si noi continuam sa te sustinem pentru a nu lasa oportunitatile de castig sa treaca pe langa portofoliul tau!

Fluctuatiile preturilor actiunilor pe parcursul unei zile sunt tentante pentru orice investitor, dar poate ai actionat mai rar decat iti doreai. Costul tranzactionarii nu te va mai retine sa marchezi profitul pentru ca prelungim oferta de comision intraday 0.1% pe intreg parcursul anului 2023.

ESTINVEST iti ofera comisionul de tranzactionare de 0.1% pentru tranzactiile intraday ale actiunilor listate pe piata principala REGS a BVB, a caror valoare totala depaseste 5.000 lei.

Piata bursiera aduce investitorilor activi ocazii pentru a-si testa aptitudinile, noi le oferim libertatea de a actiona zilnic. Fie ca incepi cu o cumparare in prima parte a zilei, si vinzi mai tarziu, sau decizi intai sa vinzi, si rascumperi actiunile dupa aceea, un comision intraday de 0.1% iti permite sa pui totul in practica.

Comisionul de 0.1% se aplica pentru tranzactionarea intraday pe piata REGS
Tranzactiile intraday sunt reprezentate de operatiuni cu sensuri diferite (cumparare/ vanzare sau vanzare/ cumparare) realizate de catre un client pe acelasi instrument financiar (emitent) in piata principala REGS, in cadrul unei sedinte de tranzactionare, si care implica aceeasi cantitate tranzactionata (se ia in considerare minimul dintre cantitatea cumparata si cea vanduta). Valoarea totala minima a tranzactiilor intraday executate intr-o zi, pentru a beneficia de oferta, este 5.000 lei iar tipul ordinelor lansate trebuie sa fie: day (zi).
Comisionul este ajustat la valoarea din oferta de 0,1% dupa incheierea sedintei de tranzactionare, pana cel tarziu la sfarsitul urmatoarei sesiuni. Oferta este valabila pana la data: 31.12.2024.

Prin noi investiti in viitor!