Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Stiri > Analiza > Comunicate > Curs > Indici > Rapoarte > NewsIn

Obtinere Cod LEI pentru emitenti 17.10.2017

ESTINVEST SA – Societate de Servicii de Investitii Financiare ofera emitentilor listati la BVB sprijin pentru indeplinirea obligatiei legale de a detine codul LEI, conform legislatiei europene.

Va punem la dispozitie, in mod gratuit, consultanta pentru a parcurge in timp scurt etapele pentru obtinerea codului LEI, necesar incepand cu data de 01.01.2018.

Fiecare emitent tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti pe piata reglementata sau pe sistemul alternativ de tranzactionare AeRO are obligatia obtinerii codului LEI (cod unic de identificare al unei entitati, persoana juridica – LEGAL ENTITY IDENTIFIER) de la un organism autorizat in acest sens, pana cel tarziu la data de 31.12.2017.

In Romania nu exista inca un provider, dar codul LEI poate fi solicitat de la mai multe institutii din Europa, lista site-urilor acestora o gasiti accesand link-ul:
https://www.gleif.org/en/about-lei/how-to-get-an-lei-find-lei-issuing-organizations

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam nu ezitati sa ne contactaţi la telefon 0237238900 sau e-mail contact@estinvest.ro.

 

 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.