Login Clienti
Nume cont: Parola:

Home Despre Noi Informatii financiare Clienti Servicii Cariere Contact Ajutor
Taxe si comisioane online Cont demo tranzactionare online
 
Cautare in site  
 
> Stiri > Analiza > Comunicate > Curs > Indici > Rapoarte > NewsIn

Depozitarul Central distribuie dividende pentru Biofarm 01.09.2017

Depozitarul Central incepe de vineri, pana pe 31 august 2020, distribuirea dividendelor pentru actionarii Biofarm, conform unui comunicat al Depozitarului.

'Emitentul va distribui actionarilor dividendele aferente anului 2016, utilizand serviciul national lansat de catre Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe actiune este de 0,017 lei. Actionarii care beneficiaza de dividende sunt cei inregistrati in registrul actionarilor emitentului, la data de 18 august 2017', informeaza sursa citata. 

Actionarii care sunt clienti ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central isi pot incasa dividendele prin intermediul acestuia.

Pentru actionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, in baza solicitarilor transmise de actionari sau in numerar, la ghiseele bancare ale CEC Bank din intreaga tara.

Incepand cu anul 2015, ca urmare a modificarii cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor si a oricaror alte sume cuvenite detinatorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectueaza prin intermediul Depozitarului Central si al participantilor la sistemul de compensare decontare si registru.

 

 
Trimite unui
prieten
Tipareste
pagina
Solutionarea alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar
www.salfin.ro
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
Depozitarul Central
www.depozitarulcentral.ro
Comisia nationala de valori Mobiliare
www.asfromania.ro
Banca Nationala a Romaniei
www.bnr.ro
 
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  |   TERMENI SI CONDITII  |  HARTA SITE  |   SANCTIUNI INT. ©2003 Estinvest SA. Toate drepturile rezervate.